Na Veleučilištu Baltazar Zaprešić, u sklopu projekta Praksom do veće zapošljivosti, organizira se tjedan karijera koji će se održati od 10. do 14. svibnja. Tijekom tjedna planirano je održavanje oko 30-ak predavanja, rasprava predstavljanja poslodavaca s interaktivnim elementima poput seed datinga između studenata i poslodavaca. Tjedan će biti svečano otvoren u ponedjeljak 10. svibnja, a nakon toga će se u prijepodnevnim i popodnevnim satima odvijati zanimljiva gostujuća predavanja i radionice uvaženih gostiju iz raznih hrvatskih i međunarodnih uspješnih tvrtki ali i gostiju iz vladinih organizacija.

Raspored Tjedna karijera pogledajte ovdje.


Tijekom tjedna karijera, u sklopu svakodnevnog programa će se održavati i career speed dating koji će kroz neformalnu strukturu uključivati komunikaciju između poslodavaca i studenta. Neformalni dio druženja uključuje i catering za sve sudionike i studente.

Tjedan karijera će se u cijelosti odvijati u prostorima Veleučilišta, Vladimira Novaka 23, 10290 Zaprešić, a točan raspored će biti vidljiv na stranicama projekta.

Brošuru događanja preuzmite ovdje.