Na Veleučilištu Baltazar Zaprešić je radna skupina projekta održala radionicu na temu organizacije tjedna karijera i izradu priručnika koji će opisivati model stručne prakse razvijenog tijekom projekta.
Planirano vrijeme održavanja tjedna karijera će biti od 10. do 14. svibnja pretežito u offline formatu s online elementima, ovisno o epidemiološkim zahtjevima. Tijekom tjedna planirano je održavanje oko 30-ak radionica, predstavljanja i predavanja s interaktivnim elementima poput seed datinga između studenata i poslodavaca. Tjedan će biti svečano otvoren u ponedjeljak 10. 5., a nakon toga će se u prijepodnevnim i popodnevnim satima odvijati zanimljiva gostujuća predavanja i radionice uvaženih gostiju iz raznih hrvatskih i međunarodnih uspješnih tvrtki ali i gostiju iz vladinih organizacija.
U tijeku je izrada priručnika koji će detaljno prikazivati modele stručne prakse na Veleučilištu Baltazar Zaprešić, te omogućiti studentima i poslodavcima uvid u svrhu i ciljeve stručne prakse. Osim toga, publikacija može poslužiti i ostalim visokoškolskim ustanovama kao smjernica za definiranje modela stručne prakse sukladno suvremenim zahtjevima obrazovanja u smislu povezivanja nastavnog procesa i praktične nastave.