U prostorijama Veleučilišta Baltazar Zaprešić su tijekom srpnja, listopada i studenog održane dvije HKO radionice uz individualne konzultacije na temu pravilnog postavljanja ishoda učenja u sklopu projekta „Praksom do veće zapošljivosti – obrazovanje temeljeno na iskustvu“. Radionice i individualne konzultacije je vodila stručnjakinja i edukatorica za HKO, gospođa Milena Sakoman.

HKO radionica

Provedene su dvije radionice u trajanju od 10 sati na temu „Metodologija i alati HKO-a, te pravilno zapisivanje ishoda učenja prema HKO-u“. Na radionicama je sudjelovalo ukupno 28 polaznika – nastavnika i nenastavnog osoblja čiji je zadatak bio analizirati i poboljšavati ishode učenja stručne prakse studija Veleučilišta Baltazar Zaprešić prema HKO uputama. U sklopu prvih radionica i konzultacija napravljena je analiza pet skupova ishoda učenja, zapisani su komentari kao i sugestije za poboljšanjem uz interakciju s polaznicima. Tijekom studenog napravljena analiza tri skupa ishoda učenja, te druga analiza dva skupa ishoda učenja, zapisani su komentari kao i sugestije za poboljšanjem za svih pet timova.

Radionice i individualne konzultacije rezultirale su kvalitetno kreiranim ishodima učenja za svaki studijski program Veleučilišta Baltazar Zaprešić.